Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Adres
Walramplein 1
6301 DC Valkenburg
Telefoon
043 601 2841
Dinerbon.com Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Dinerbon.com Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Dinerbon.com Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Restaurant Voncken is een stijlvol Frans specialiteiten restaurant in Valkenburg, dat toegankelijk is voor iedereen die van lekker eten en mooie wijnen houdt. Het restaurant hoort bij een hotel, maar u hoeft geen hotelgast te zijn om te komen dineren. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Gasten uit het hele land prijzen de keuken van dit gastvrije restaurant waarbij alles draait om pure smaken, gevoel voor de Franse kooktradities en creatief gebruik van seizoensproducten. Zelfs de meest verwende fijnproever zal worden verrast door de bijzondere bourgondische gerechten van chef Hans Pijls. Dit kunt u nu zelf ook ervaren door hier te komen eten met uw Dinerbon!

Het wordt ten zeerste aangeraden om een keuzemenu van twee, drie of vier gangen te bestellen. Bij het viergangenmenu krijgt u als tussengerecht een verassing van de chef. U mag verder zelf uw voor-, hoofd- en nagerecht kiezen. Geniet van een avond uitgebreid tafelen met uw Dinerbon. Op de menukaart van Restaurant Voncken vindt u gastronomische voorgerechten zoals een salade met een halve Canadese kreeft, een gepocheerd boerderij-eitje en truffeldressing. Onder de hoofdgerechten vindt u overheerlijke vleesgerechten zoals runderhaasbiefstuk, hertenfilet, Geuldals lamsvlees en krokant gebakken kalfszwezerik. Een bijpassend wijnarrangement zal uw diner perfect begeleiden.

Een diner bij Restaurant Voncken is heel goed te combineren met het ontdekken van de omgeving rond het hotel-restaurant. Het ligt namelijk op steenworp afstand van de prachtige Kasteelruïne en natuurlijk de vele mergelgrotten die Valkenburg rijk is. Geniet van een bijzondere dag uit en een heerlijk diner met uw Dinerbon!