Next Door Riche

Adres
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Telefoon
043 601 2965
Dinerbon.com Valkenburg Next Door Riche
Dinerbon.com Valkenburg Next Door Riche

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het pittoreske Limburgse Valkenburg? Zoekt u dan niet verder! Vanaf heden kunt u met uw dinerbon uitgebreid dineren bij restaurant brasserie Next Door Riche! Dit gezellig en sfeervolle restaurant is een onderdeel van Hotel Riche, waar u ook terecht kunt als u niet overnacht in het bijbehorende hotel. De brasserie is de plek bij uitstek om na een lange dag in de Limburgse natuur neer te strijken en na te genieten van al het moois dat u heeft gezien en beleefd. De bediening heeft gastvrijheid uiteraard hoog in het vaandel staan en zal u met uw dinerbon laten kennismaken met de Limburgse specialiteiten en de ongekende Limburgse gezelligheid. Lekker eten met vrienden in familie is in deze Zuidelijke provincie een zeer belangrijk onderdeel van de dag, dat uitgebreid wordt genoten.

In de keuken van brasserie Next Door Riche wordt alleen gewerkt met de beste verse producten. Er wordt slechts beperkt ingekocht, waardoor de versheid van de producten altijd kan wordt gegarandeerd. De kok voegt daarbij nog een flinke dosis liefde toe aan de gerechten, waardoor deze immer voortreffelijk smaken! Een echte aanrader zijn de Limburgse specialiteiten op de kaart, waaronder de konijnenbout op Limburgse wijze en het Limburgse stoofpotje met varkensvlees gestoofd in bockbier.

Brasserie Next Door Riche is al met al een aangename verblijfplaats in het hart van het Limburgse Valkenburg waar u tot in de late uurtjes kunt genieten van eten, wijn en gezelligheid. Vergeet vooral uw dinerbon niet mee te nemen!