Restaurant bij Roos

Adres
Plenkertstraat 11
6301GK Valkenburg
Telefoon
043 311 7307
Dinerbon.com Valkenburg Restaurant bij Roos
Dinerbon.com Valkenburg Restaurant bij Roos
Dinerbon.com Valkenburg Restaurant bij Roos
Dinerbon.com Valkenburg Restaurant bij Roos

Restaurant Bij Roos is een restaurant in Valkenburg met een uniek concept! Samen met uw gezelschap kunt u gezellig samen eten door middel van de ‘Shared Dining’ arrangementen. U kunt er ook met uw Dinerbon terecht! Eigenaren Rosa en Johnny hebben hun passie, hart en ziel in dit concept gestopt om er voor te zorgen dat u een onvergetelijk diner gepresenteerd krijgt. En dit alles in een fijne huiselijke sfeer! Restaurant Bij Roos is geopend op woensdag tot en met zondag tussen 17u en 22u. Ook u bent van harte welkom om uw Dinerbon hier te komen besteden!

Heeft u echt weer eens zin in een uitgebreid diner? Dan moet u bij Restaurant Roos zijn! Op de menukaart vindt u de heerlijkste voor- hoofd- en nagerechten. Ook vegetariërs kunnen gewoon bij Restaurant Bij Roos terecht voor een heerlijk diner. U kunt zich ook mee laten nemen in de ‘Shared Dining’ beleving in ruil voor uw Dinerbon. Bestel bijvoorbeeld als hoofdgerecht de ‘Meatlovers Trio’ met varkenshuis, kogelbiefstuk en huisgemarineerde spareribs. Overigens kunt u ook onbeperkt spareribs eten voor maar €19,50! Een andere leuke sharing plate is de ‘Fishlovers Trio’ met zalmfilet en papillotte, hele slibtongetjes en gamba’s. Bij dit restaurant hoeft u niet meer te kiezen!

Bestel bij uw diner bij Restaurant Bij Roos ook een lekker glaasje wijn. Bij ieder gerecht op de kaart hebben ze al een suggestie staan voor de beste wijn-spijscombinatie. Natuurlijk kunt u ook gewoon zelf uw favoriete wijn uitkiezen van de wijnkaart. Geniet van avond lang tafelen in ruil voor uw Dinerbon!