Spartacus

Adres
Wilhelminalaan 42
6301 GJ Valkenburg
Telefoon
043-6012505
Dinerbon.com Valkenburg Spartacus

In Valkenburg treft u Grieks specialiteitenrestaurant Spartacus. Met uw Dinerbon kunt u hier in een heerlijke Grieks/mediterrane sfeer genieten van alles wat de Griekse keuken te bieden heeft. Net als de legendarische vrijgevochten slaaf zijn wij ook blij met onze vrijheid en dan bedoelen we onze culinaire vrijheid. Stellen dat dineren bij Spartacus aanvoelt als een bevrijding is allicht wat hoog gegrepen, maar met uw Dinerbon bezorgen wij u wel gegarandeerd een avond vol plezier en ontspanning! Deze avond staat dan volledig in het teken van het genieten van allerlei Griekse heerlijkheden. Sinds 2003 verzorgen wij in het centrum van Valkenburg gezellige en intieme diners en sfeervolle feesten, allemaal naar traditioneel Grieks recept uiteraard. Griekse gezelligheid en gastvrijheid troef bij Spartacus, allemaal onder begeleiding van heerlijke Griekse hapjes en drankjes. Met uw Dinerbon kunt u Spartacus dan ook, in ieder geval voor een avond, omtoveren in uw persoonlijke Griekse paleis!

Onze kaart staat boordevol met allerlei heerlijke Griekse gerechten. Daaronder natuurlijk ook de klassiekers die u van een Grieks restaurant verwacht. Ook hebben we wat creativiteit in onze kaart gegoten. Zo staan er veel interessante vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Voor de kinderen hebben wij de speciale ‘Pedika’ menukaart, waarop een aantal ‘kindvriendelijke’ gerechten staan. Ook lastige eters kunnen bij ons makkelijk terecht! Onze speciale schotels zijn ook het vermelden waard. Gegarandeerd een smakelijke avond voor twee!

Neem uw Dinerbon mee naar Valkenburg en kom gezellig bij ons dineren in Griekse stijl! Wij heten u op voorhand van harte welkom!