Boerderij t Platteland

Adres
Lorbaan 1
5814 AE Veulen
Telefoon
0478 550 653
Dinerbon.com Veulen Boerderij t Platteland
Dinerbon.com Veulen Boerderij t Platteland
Dinerbon.com Veulen Boerderij t Platteland
Dinerbon.com Veulen Boerderij t Platteland

Wilt u een lekker dagje weg in de buurt van het Limburgse Venray? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Boerderij ’t Platteland in de ontspannende omgeving van Veulen. U kunt hier dagelijks tussen 10:00 en 20:00 terecht met het hele gezin. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. U kunt er trouwens ook even een leuke tussenstop maken na een fietstocht of wandeling. Wandelroute De Veulense Waterenroute loopt achter langs het restaurant.

Voor uw kinderen is er van alles te doen bij Boerderij ’t Platteland. Ze hebben een mooie en overzichtelijke kinderboerderij en speelweide, waarbij de kinderen van dichtbij kennis kunnen maken met allerlei dieren. Zo zijn er bijvoorbeeld paarden, geiten, schapen, konijnen, cavia’s en kippen. Ook kunnen uw kinderen volop hun energie kwijt op de klimtoestellen, glijbanen, skelterbaan, luchtkussen en nog veel meer. Er is zelfs een indoor speeltuin! Ondertussen kunt u met uw Dinerbon genieten van een hapje en een drankje op het terras. Het terras kijkt uit op de speeltuin, zodat u alsnog een oogje kunt houden op de kinderen. Gedurende de dag kunt u heerlijke soepen, panini’s, pannenkoeken, belegde broodjes, friet en snacks bestellen. Vanaf 18:00 kunt u ook bij Boederij ’t Platteland dineren en allerlei hoofdgerechten en pannenkoeken bestellen. Dit kan ook met uw Dinerbon. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid met een mix van boekweitmeel en tarwemeel en smaken heerlijk!

Een bezoekje aan Boerderij ’t Platteland is een leuke manier om uw Dinerbon te besteden aan iets waar het hele gezin iets aan heeft. Veel plezier!