Korfu

Adres
Hogeweg 38
6367BD Voerendaal
Telefoon
045 5112692
Dinerbon.com Voerendaal Korfu

In het mooie Voerendaal aan de Hogeweg staat het prachtige restaurant Korfu. Korfu is een restaurant met een inrichting die aansluit op de echte Griekse sferen. U zult bij ons daarom altijd het gevoel krijgen dat u op vakantie bent in Griekenland zelf! Het restaurant is geschikt voor feesten, recepties en verjaardagen. Ook zijn wij zeer geschikt voor jong en oud. Als u langs wilt komen voor een romantische avond met uw dinerbon dan bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres! Ons team zal u met open armen verwelkomen en u een sfeervolle en gezellige avond laten beleven.

De keuken bied voor u een ruim aanbod aan de meest overheerlijke gerechten. Deze gerechten bestaan uit voorgerechten, soepen, salades, psaria – visgerechten, mix-schotels van de grill, vleesgerechten, bijgerechten, ovengerechten, pedika – kindermenu, nagerechten en voor de vegetariërs zijn er heerlijke vegetarische gerechten. U heeft altijd keuze genoeg voor uw dinerbon! Bij ons staan gerechten met een hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Wij garanderen u daarom ook de beste en meest heerlijke gerechten als u bij ons komt eten. Onze koks bereiden de gerechten met alleen de beste gerechten. Bij onze heerlijke gerechten schenken wij ook verschillende dranken in. U kunt hierbij denken aan warme en koude dranken, bier, gedestilleerde dranken en wijnen. Verder kunt u bij ons altijd terecht wanneer u een allergie heeft of andere speciale wensen heeft. Wij zullen hier dan zeker rekening mee houden!

Bent u ook zo benieuwd geworden naar ons Griekse restaurant? Kom dan snel eens langs met uw dinerbon en proef de meest geweldige gerechten!