De Soos

Adres
Markt 9
6001 EJ Weert
Telefoon
0495 532721
Dinerbon.com Weert De Soos
Dinerbon.com Weert De Soos
Dinerbon.com Weert De Soos

In het hartje van de Limburgse gemeente Weert staat midden op de Markt het monumentale pand van De Soos. De Soos is een combinatie tussen een stadscafé en evenementenlocatie. Van woensdag tot zondag is het stadscafé geopend en op maandag en dinsdag kun je hier met je Dinerbon je evenement of feestje laten organiseren. De Soos speelt daarnaast een belangrijke rol in het maatschappelijk leven van Weert. Er komen regelmatig diverse Weertse verenigingen samen in De Soos. In het verleden bekleedde het historische pand een functie als verenigingspand. In 2016 heeft een ondernemend echtpaar het pand overgenomen en sindsdien is De Soos een feit. Pak dus je Dinercheque en kom gezellig naar De Soos.

Eten in De Soos

Bij De Soos kun je lekker dineren aan de grote ronde tafels in het restaurant, maar ook intiem in de Presidentenkamer of bij mooi weer op het terras. Daarnaast kun je je Dinerbon gebruiken om gezellig aan de statafels te borrelen met een hapje en drankje. Naast een lunch of diner kun je ook kiezen voor het food sharing concept. Dit zijn kleine gerechtjes waar je meerdere van kunt bestellen en kunt delen met je gasten. Food sharing kan besteld worden voor een vast bedrag per persoon, waarbij je twee gangen krijgt met allerlei kleine gerechten. Natuurlijk kun je ook gerechten van de kaart kiezen. De kaart is ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en borrelhapjes en borrelplanken. Tevens biedt de kaart een aparte sectie met diverse kindergerechten. De voor- en hoofdgerechten bestaan vooral uit diverse soorten klassieke gerechten. Neem als voorgerechten een garnalencocktail, carpaccio of diverse soorten brood met kruidenboter. De hoofdgerechten bestaan uit goede stukken vlees, zoals angus biefstuk, entrecote of vers gebakken zalm. Een fantastisch dessert is de afsluiter, zoals huisgemaakte appeltaart, of een warme wafel.

Borrelen in De Soos

Wil je lekker borrelen? Naast lekkere drankjes kies je uit vele borrelhapjes. Denk aan lekkere bitterballen, mini loempia's, frietjes, parmaham met olijven of nacho's. Wil je langer genieten van je borrelhapjes? Bestel dan met je Dinercheque een borrelplank. De Soos heeft diverse soorten borrelplanken die je kunt bestellen, zoals een Hollandse borrelplank met kazen, frikandellen en cervelaatworst. De oosterse borrelplank bevat dan weer allerlei oosterse hapjes. Wil je luxe borrelen, kies dan de borrelplank van de chef met luxe hapjes. Met de chips plank geniet je heel huiselijk met chips, kroepoek en dipsausjes.