De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)

Adres
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Telefoon
0495 740000
Dinerbon.com Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Dinerbon.com Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Dinerbon.com Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Dinerbon.com Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)

Tot voor kort was De Stadskantien in Weert toch vooral de locatie om een goede kop koffie te drinken, te genieten van huisgemaakt gebak of om te lunchen. Je kunt er nu echter ook prima dineren. Nog meer goed nieuws; ze accepteren er ook de dinerbon en de dinercheque.

Kies voor Tafeltje Vol; twee keer een tafel vol heerlijke gerechten

De Stadskantien is bijzonder en biedt net even iets anders dan je gewend bent. Zo heb je bijvoorbeeld ‘Tafeltje vol’; twee rondes een tafel vol met gerechten van de kaart. Bijzonder, bijzonder smaakvol bovenal. En zo kun je bij de Stadskantien toch al prima combineren, waarbij gerechten gebruikt worden die geïnspireerd zijn op het seizoen. Kijken we naar de lunch, dan is de lunchbox ook al zoiets bijzonders met een klein soepje met sandwich op special facaccia. Je kunt echter ook kiezen voor soep, pulled pork, kroket, frikandel, zalm, quiche of garnalen kroketten.

Ook pizza en een menukaart voor kinderen

De dinerkaart mag er zeker ook zijn en is alleszins de moeite waard om te betalen met je dinercheque of dinerbon. Vooraf kies je een rosbief carpaccio, caesar salad of bijvoorbeeld champignons in roomsaus of sushi salade klein. Als hoofdgerecht kun je prima kiezen voor een kalkoenfilet, een sukade steak, chicken chili cheese burger, spareribs of een heerlijke pulled pork schotel. Er is bij de Stadskantien ook pizza en een speciale menukaart voor kinderen.

Tafel na met de speciale koffie die de Stadskantien biedt

Natafelen kan ook prima in Weert, bijvoorbeeld met de chocolademousse, hazelnoot tiramisu of een dame blanche. Je kunt echter ook prima een kop Irish, Italian of Spanich coffee nemen. Ook weer zo iets typisch waarmee de sfeervolle zaak in Weert zich weet te onderscheiden. Bijzonder de moeite waard dus om juist daar een hapje te gaan eten.