De Toerist

Adres
Maaseikerweg 280
6006 SH Weert
Telefoon
0495 - 563 111
Dinerbon.com Weert De Toerist
Dinerbon.com Weert De Toerist
Dinerbon.com Weert De Toerist
Dinerbon.com Weert De Toerist

U kunt De Toerist haast niet missen als u vanuit Weert onderweg bent naar Tungelroy. Het restaurant is al jaren een begrip in de wijde omgeving en zal dat in de toekomst nog meer worden. Het restaurant heeft namelijk sinds een korte poos een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaren Frank en Rona Dankers hebben een andere aanpak dan de vorige uitbater. De Dankers hebben namelijk de kwaliteit van het eten hoog in het vaandel zitten. Het is voor hun belangrijk dat iedereen zich hier kan vermaken. Voor de kleintjes is er meer dan genoeg speelgelegenheid en voor de volwassenen is er nu dus heerlijk eten. En voor de portemonnee is er de Diner Cadeau dinercheque.

De speelgelegenheid is voor de kinderen van groot belang dus is er veel moeite gedaan dit zo spannend mogelijk te houden. Er is bijvoorbeeld een ballenbak, speeltoestellen zo ver het oog kan zien en een midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes. Meer dan genoeg om te doen dus. Het is dan wel fijn dat men na de zware inspanning van lol hebben uit kan puffen op het verwarmde terras. Hier kunt u vervolgens genieten van een gevarieerde kaart. Deze staat gevuld met meer dan genoeg heerlijke gerechten zodat iedere gast wel een gerecht kan vinden waar hij of zij van kan genieten. Er wordt ook altijd rekening gehouden met de wensen en allergenen van de gasten. U hoeft het maar aan te geven en u wordt op uw wenken bediend.

Om hun gasten nog meer tegemoet te komen kunt u ook De Toerist gebruiken voor het organiseren van een feest of de receptie van een bruiloft. U bedenkt het en De Toerist voert het uit.

U bent natuurlijk ook altijd welkom om met een dinercheque van Diner Cadeau te betalen.