Hostellerie Munten

Adres
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon
0495-531057
Dinerbon.com Weert Hostellerie Munten
Dinerbon.com Weert Hostellerie Munten
Dinerbon.com Weert Hostellerie Munten
Dinerbon.com Weert Hostellerie Munten

Hostellerie Munten is gevestigd in het monumentale Penitentenklooster in het centrum van de historische stad Weert. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van heerlijk eten en drinken, een gezellig samenzijn en de typische Limburgse gastvrijheid. Iedereen is welkom, dus u hoeft geen hotelgast te zijn om te komen eten in het eigentijdse restaurant. Hostellerie Munten staat bekend om haar verfijnde seizoensgerechten én om haar homarium. U kunt hier zelf uw oesters en kreeften uitkiezen! Kom dus gauw langs voor een culinaire avond en neem gerust uw Dinerbon mee.

Hostellerie Munten beschikt ook over een schitterende terrastuin, waar u bij mooi weer plaats kunt nemen en weer helemaal tot rust kunt komen. Ook binnen in het restaurant is het goed toeven met haar comfortabele stoelen en open haard. Het hele jaar door kunt u genieten van bijzondere gerechten met dagverse ingrediënten van het seizoen en de streek. Zo kunt u zich keer op keer laten verassen! Bestel met uw Dinerbon een keuzemenu van drie, vier of vijf gangen. U mag dit menu geheel volgens eigen voorkeuren in vullen aan de hand van de kaart. Wat dacht u van rosé gebraden hertenbiefstuk met pastinaak, wintergroenten en jus van laurier? De vegetariërs onder ons kunnen onder andere de combinatie van diverse bereidingen van rode kool en rode biet bestellen.

Bent u een liefhebber van mooie wijnen? Dan bent u bij Hostellerie Munten aan het juiste adres. Het is namelijk mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te bestellen, die uw keuzemenu perfect zal begeleiden. Geniet van een bourgondische avond met uw Dinerbon!