Porta Mosa

Adres
Maaspoort 31
6006 AK Weert
Telefoon
0495 - 54 72 83
Dinerbon.com Weert Porta Mosa
Dinerbon.com Weert Porta Mosa
Dinerbon.com Weert Porta Mosa
Dinerbon.com Weert Porta Mosa

Met uw Diner Cadeau Dinerbon ‘gewoon lekker tafelen op z'n Italiaans', dan moet u bij Ristorante Porta Mosa in Weert zijn. Hier luidt het motto: gastvrij, gezellig en gemoedelijk. Wees welkom!

In ons restaurant aan de Maaspoort 31 in Weert nemen we u mee op een culinaire reis door Italië. U geniet van heerlijke gerechten vergezeld met pure Italiaanse wijnen. En na een heerlijk diner adviseren wij u onze zelf gemaakte Limoncello te proberen. Porta Mosa - of te wel - Maaspoort - bestaat al meer dan 19 jaar en is opgericht door Italiaan Nicola Balzano. Nicola is opgegroeid in Bari in Zuid Italië. In Venetië leerde Nicola de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken. Per toeval kwam hij in 1973 in Nederland terecht waar hij verliefd werd. Uiteindelijk is hier nooit meer weg gegaan. Gelukkig maar, want al 19 jaar verrast hij iedereen in de omgeving van Weert en zelfs ver daarbuiten met zijn heerlijke Italiaanse gerechten met een eigentijdse twist.

Het sfeervolle restaurant is romantisch ingericht en heeft een mooie open keuken, waardoor u niet alleen de Italiaanse keuken proeft, maar ook kunt bekijken. Onze attente bediening adviseert u graag bij het maken van een goede keuze. Uw avondje is helemaal compleet wanneer u deze met uw Dinerbon afrekent.

Uiteraard kunt u het hele jaar door bij Porta Mosa heerlijk Italiaans genieten, maar op twee avonden in het jaar pakken wij nog extra ‘Italiaans’ uit. Live artiesten uit Italië spelen dan prachtige muziek terwijl wij u speciale gerechten serveren zoals ossobuco, frutti di mare en vele heerlijke producten uit de streek Bari.

Wilt u met uw Dinerbon echt Italiaans genieten, dan bent u bij Porta Mosa aan het juiste adres. Wees welkom! En vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen.