Restaurant De Griekse Keuken

Adres
Langstraat 48
6001CW Weert
Telefoon
049 554 17 26
Dinerbon.com Weert Restaurant De Griekse Keuken
Dinerbon.com Weert Restaurant De Griekse Keuken

In het mooie Limburgse stadje Weert, dat ook wel ‘De Poort van Limburg’ wordt genoemd vanwege de ligging aan de grens met zowel Brabant als België, is restaurant ‘De Griekse Keuken’ gelegen. Dit gezellige traditionele Griekse restaurant is warm en knus ingericht en bevindt zich in een oud pand, waardoor u zich er meteen thuis zult voelen. In de zomermaanden kunt u ook plaatsnemen op het terras aan een van de mooie straten van Weert. Het is de plek om een keer naartoe te gaan wanneer u van Grieks eten houdt of juist voor het eerst Griekse specialiteiten wilt gaan proeven. Dit alles is nu mogelijk met uw dinerbon, dus breng na een dagje uit in Weert zeker ook een bezoek aan restaurant ‘De Griekse Keuken’.

Met uw dinerbon kunt u deelnemen aan ‘all you can griek’, waarbij u twee uur lang kunt genieten van de lekkerste Griekse happen. Ook kunt u à la carte gerechten bestellen, waaronder Gyros met wittewijnsaus, kipfilet met verse kaassaus, heerlijke gefrituurde uienringen en grote gamba’s met knoflook. De speciale garnering en aparte bereiding zullen u ervan overtuigen dat restaurant ‘De Griekse Keuken’ u de enige echte Griekse keuken biedt! Wilt u zich laten verrassen? Probeer dan eens de Pikilia zesti, een combinatie van de lekkerste warme hapjes!

Naast het lekkerste Griekse eten is er bij ‘De Griekse keuken’ ook vaak veel te beleven. Zo kunt u een echte Griekse dans en muziekavond meemaken waarbij uiteraard de Sirtaki wordt gedanst! Kom het zelf beleven met uw dinerbon!