Restaurant Marrees

Adres
Stadhuispassage 10
6001KK Weert
Telefoon
0495 452 028
Dinerbon.com Weert Restaurant Marrees
Dinerbon.com Weert Restaurant Marrees
Dinerbon.com Weert Restaurant Marrees
Dinerbon.com Weert Restaurant Marrees
Dinerbon.com Weert Restaurant Marrees

Kom, Ontdek, Beleef en Geniet bij Restaurant MARREES in Weert

Bij Restaurant MARREES in Weert staan de woorden Kom, Ontdek, Beleef en Geniet centraal. Je ervaart met je restaurantbon de vertrouwde gastvrijheid van Jan en Patricia Marrees. Ervaar vele exclusieve smaakbelevingen en maak kennis met de vernieuwende en toegankelijke menukaart. Zowel voor zakelijke meetings als een avondje uit met je partner, vrienden of familie is Restaurant MARREES in Weert uitstekend geschikt. Met wie breng jij binnenkort een bezoek aan dit restaurant met je restaurantbon?

Een gemoedelijke sfeer wordt gecombineerd met internationale allure

Zodra je binnenkomt bij Restaurant MARREES in Weert, vallen de prachtige raampartijen je direct op. Deze geven het restaurant een frisse en lichte uitstraling. Het restaurant straalt internationale allure en een gemoedelijke sfeer uit en de natuurlijke materialen die voor het interieur zijn gebruikt weerspiegelen liefde voor zee en land. Met je restaurant cadeau heb je de keuze uit diverse heerlijke wijnen, die perfect samengaan met de uitnodigende menukaart. Kies bijvoorbeeld voor een van de kleine bar bites, soepen, warme gerechten en de specialiteiten van het huis. Uiteraard kan het personeel je uitstekend adviseren over de beste combinatie, zodat je bij Restaurant MARREES in Weert een onvergetelijke avond kunt beleven.

Kom zes dagen per week langs bij Restaurant MARREES in Weert

Op welke dag van de week kom jij een keer langs bij Restaurant MARREES in Weert? Op maandag en dinsdag wordt het diner geserveerd tussen 17.30 uur – 20.30 uur. Op donderdag en vrijdag wordt de lunch tussen 12.00 uur – 13.30 uur geserveerd en het diner tussen 17.30 uur – 20.30 uur. Kom je liever een keer in het weekend langs? In dat geval ben je op zaterdag en zondag van harte welkom tussen 12.00 uur – 20.30 uur. Om verzekerd te zijn van een tafel, is het verstandig om van tevoren even telefonisch een reservering te maken met je restaurant cadeau.