Restaurant Munten

Adres
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon
0495-531057
Dinerbon.com Weert Restaurant Munten
Dinerbon.com Weert Restaurant Munten
Dinerbon.com Weert Restaurant Munten

U vindt dit sfeervolle hotel en restaurant in een voormalig Penitentenklooster in het centrum van het Limburgse Weert. Als het weer het toe laat kunt u ook plaats nemen in de schitterende stadstuin. Hier komt u weer helemaal tot rust onder het genot van een hapje en drankje. U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om te komen eten bij Restaurant Munten.

De chef-kok van Restaurantt Munten heeft een mooie kaart samengesteld, waarbij een groot deel wordt geïnspireerd door de allerlekkerste seizoensproducten. Zo kunt u zich elke twee maanden weer helemaal opnieuw laten verassen door bijzondere gerechten. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere op de huid gebakken kabeljauw met wortel, sojabonen en oosterse jus. En wat dacht u van de winterse rosé gebraden hertenbiefstuk met pastinaak, wintergroenten en jus van laurier? Ook als u van oesters en kreeft houdt, bent u bij Restaurant Munten aan het juiste adres met uw Dinerbon. U kunt deze zelf uitzoeken uit het homarium. Handig is dat ze bij ieder gerecht op de kaart aangeven welke wijn er perfect bij zal smaken. Zo bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd diner!

Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een luxe drie-, vier- of vijfgangenmenu. Dan kunt u zelf uw gangen samenstellen aan de hand van de verschillende gerechten op de kaart. Bij Restaurant Munten geniet iedereen van een ware culinaire beleving, uitstekende service en een gezellig samenzijn!