Restaurant Twee

Adres
Heugterbroekdijk 2
6003RB Weert
Telefoon
0495 - 525 024
Dinerbon.com Weert Restaurant Twee
Dinerbon.com Weert Restaurant Twee
Dinerbon.com Weert Restaurant Twee
Dinerbon.com Weert Restaurant Twee

Restaurant Twee is een gezellig hotelrestaurant in het dorpje Laar, te vinden aan de rand van het Limburgse Weert. U hoeft geen hotelgast te zijn om te komen genieten van een heerlijk diner, maar leuk is het natuurlijk wel! De Dinerbon is bij Restaurant Twee in ieder geval goed besteed. U kunt hier namelijk fantastisch eten voor een goede prijs. Een mooi glas wijn maakt de beleving compleet! Reserveer nu of kom langs op woensdag tot en met zondag tot 22:00. Vergeet dan niet om uw Dinerbon mee te nemen.

Restaurant Twee heeft de authentieke uitstraling van een oude dorpsherberg, maar bezit ook over eigentijdse en moderne details. In de zomer kunt u ook plaatsnemen op het sfeervolle terras. Het doel van de eigenaren is dat iedereen zich thuis moet voelen bij Restaurant Twee. Het team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om uw dinerervaring tot in de puntjes te verzorgen. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Alle gerechten worden bereid met de kwalitatief hoogstaande en verse producten van het seizoen. De bediening komt daarom aan tafel vertellen uit welke gerechten u vandaag kunt kiezen. U kunt zowel losse gerechten bestellen als een driegangendiner. Bent u bewust bezig met eten en een gezonde levensstijl? Vraag dan om advies bij de vriendelijke bediening.

Restaurant Twee is uiteraard zeer geschikt voor een romantisch diner voor twee. Heeft u iets te vieren? Wissel dan uw Dinerbon in voor het surprise menu. Dan krijgt u vijf lievelingsgerechten van de chef gepresenteerd. Leun achterover en geniet van een hapje en een drankje!