Brasserie De Huiskamer

Adres
Kevelaarsedijk 6
5855 GC Well
Telefoon
0478-503179
Dinerbon.com Well Brasserie De Huiskamer

Aan de Kevelaarsedijk in Well staat de gezellige Brasserie De Huiskamer. Bij deze brasserie kunt u nu van veel verschillende dingen genieten met uw dinerbon! Brasserie stamt af van het Duitse ‘Brauhaus’. Dit zijn brouwerijen waar het bier ter plekke kan worden geconsumeerd. In Brasserie De Huiskamer kunt u veel meer dan heerlijke bieren drinken met uw dinerbon! Zo zijn er verschillende soorten dranken en genoeg heerlijke gerechten waar u van kunt genieten. De Huiskamer heeft een prachtig interieur waar u helemaal tot rust kan komen! Iedereen is welkom bij de brasserie, u kunt dus gerust uw kinderen, familie of vrienden meenemen! Het personeel zal bij binnenkomst meteen voor u klaar staan en u vriendelijk helpen.

De koks bereiden heerlijke gerechten voor u klaar en dit doen zij met veel passie en liefde. Zo maken zij gerechten die u altijd kunt eten bij een brasserie, ook wel de bekende dagschotels genoemd. U kunt goede kwaliteit gerechten voor uw dinerbon verwachten, want er wordt veel tijd gestoken in het bereiden van deze gerechten. Bij Brasserie De Huiskamer kunt u zowel lunchen als dineren er is namelijk een lunchmenu, dinermenu en een Maasduinenmenu aanwezig.  Heerlijke soepen, salades, vleesgerechten, verschillende belegde broodjes en andere heerlijke warmen en koude gerechten! Voor jong en oud is er heel veel om van te smullen!

Op maandag en dinsdag is Brasserie De Huiskamer gesloten, maar u kunt met uw dinerbon gerust de rest van de week langskomen vanaf 11:00 uur!