De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Adres
Wezerweg 13
5855 EM Well
Telefoon
0478 - 501546
Dinerbon.com Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.
Dinerbon.com Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag. 

In het bosrijke gebied van de Maasduinen in Limburg ligt al meer dan honderd jaar restaurant De Wellsche Hut. Zoals vele gebouwen in de omgeving heeft dit restaurant een rijke historie. U kunt bij de Wellsche Hut ook heerlijk eten en drinken en genieten van de landelijke rust. U bent ook van harte welkom om uw Dinerbon hier te besteden. Ze zijn zes dagen per week geopend tussen 10u en 20u.

Tijdens de lunch heeft u ontzettend veel keus. Op de kaart vindt u diverse belegde broodjes, soepen, maaltijdsalades, panini’s, uitsmijters en warme gerechten en nog veel meer. Bestel een lekker gerecht en betaal met uw Dinerbon! Voor de grote trek is het 12-uurtje ideaal. Dan krijgt u soep naar keuze, drie sneetjes brood belegd met ham en kaas, een gebakken ei en een kroket. Als u net terug komt van vakantie vanaf het Weeze vliegveld, dan heeft u vast trek in Hollandse pot. Wat smaakt er dan beter dan een ouderwetse pannenkoek? Deze kunt u onder andere beleggen met appel, spek, champignons, warme kersen of brie en zalm. Ook in de avond kunt u bij De Wellsche Hut terecht met uw Dinerbon. Geniet van een met zorg bereide varkenshaas, biefstuk, roodbaarsfilet of vegetarische loempia. Bent u een liefhebber van vlees? Ga dan voor de mixed grill of onbeperkte spareribs!

Ook uw kinderen kunnen een gezellige middag of avond beleven bij de Wellsche Hut. Zo kunnen zij een kinderpannenkoek opsmikkelen en daarna naar hartenlust spelen in speeltuin. Kom dus snel langs met uw hele gezin en neem uw Dinerbon mee.