Restaurant De Rijd

Adres
Vijverweg 3
1733 AS Nieuwe Niedorp
Telefoon
0226 411983
Dinerbon.com Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd
Dinerbon.com Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd
Dinerbon.com Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd

Kom snel langs met uw dinerbon een van de meest gezellige en mooie dorpjes van West-Friesland. Bent u op bezoek in Nieuwe Niedorp dan kunt u restaurant de Rijd zeker niet aan u voorbij laten gaan. Neem bij ons plaats en geniet van een heerlijke culinaire ervaring. Restaurant de Rijd biedt u veel mogelijkheden om heerlijk te genieten.

Bij binnenkomst merkt u gelijk de fijne, stijlvolle en intieme setting die het restaurant zo kenmerkt. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van de meest heerlijke gerechten in een vrije, relaxte en ongedwongen sfeer. Kies een van onze voortreffelijke maaltijden van de uitgebreide kaart met diverse specialiteiten. Ons aanbod van een grote diversiteit van specialiteiten maakt onze kaart een van hoog niveau. Een populaire keuze bij ons restaurant is het verrassingsmenu. Hier laten de bezoekers zich verassen door de kundigheid van het topteam van onze keuken. Menig bezoeker komt hier dan ook graag vaker voor terug. Met uw dinerbon heeft u de mogelijkheid om uw culinaire ervaring bij ons restaurant te verheffen naar een hoger niveau door te kiezen van een van onze heerlijke wijnen. Op onze wijnkaart staan de meest heerlijke wijnen waar voor elke gelegenheid en elk gerecht wel een bijpassende wijn te vinden is. Zelf laten we onze huiswijnen zorgvuldig importeren uit Spanje en Italië.

Luncht u liever buiten de deur? Dan is dat ook prima mogelijk bij restaurant de Rijd. Wij verzorgen voor u de meest heerlijk lunches. Wanneer het weer het toelaat kunt ook plaatsnemen op ons terras en genieten van een van onze heerlijke gerechten in de frisse buitenlucht. Komt u snel langs met uw dinerbon?