La Providence

Adres
Desiree Geeraertstraat 3
5111 CH Baarle-Nassau
Telefoon
013 - 507 33 35
Dinerbon.com Baarle-Nassau La Providence
Dinerbon.com Baarle-Nassau La Providence
Dinerbon.com Baarle-Nassau La Providence

Met uw dinerbon heeft u nu de kans om heerlijk te komen eten bij La Providence. La Providence is een prechtig gastronomisch restaurant gelegen in het prachtige pittoreske en toeristische Baarle-Nassau. Wanneer u op bezoek bent in Baarle-Nassau moet u La Providence zeker niet aan u voorbij laten gaan.

Een prachtig gebouw met een schilderachtige witte gevel daarin huist een van de meest hoogstaande restaurants van Noord-Brabant. Een prachtige loungeplek met een open haard of een prachtige mediterraanse binnentuin zorgen er voor dat u van uw maaltijd kan genieten in een sfeervolle en warme entourage. Stap eens binnen met u dinerbon en ervaar de warmte die La Providence te bieden heeft. Bij binnenkomst wordt u vrijwel meteen helemaal in de watten gelegd door het uitstekende gastheerschap van eigenaar Jan Fassaert en de vakkundigheid van chef-kok Bas Veermeeren. Wat u bij ons op tafel krijgt geserveerd zijn de meest heerlijke gerechten die voornamelijk worden bereid met seizoensgebonden producten, dagverse producten en waar mogelijk ook uit de streek en biologisch. Wees niet verlegen om de gastheer te vragen naar een van de heerlijke bijpassende wijnen. Zo zal hij u adviseren in de meest lekkere bijpassende wijnen waardoor u het bezoek naar een nog hoger niveau kan tillen. Menig bezoeker komt graag nog een keer terug voor onze heerlijke ongedwongen sfeer en de heerlijke Franse keuken van hoge kwaliteit.

Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen en we zijn blij u een keer als gast te mogen ontvangen, ook met uw dinerbon!