Restaurant de Bloemkool

Adres
Wouwsestraatweg 146
4623AS Bergen op Zoom
Telefoon
0164 233 045
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool

Bij Restaurant De Bloemkool moet u zijn voor een bourgondische maaltijd! In ruil voor uw Dinerbon krijgt u heerlijke seizoenspecialiteiten, mooie wijnen en een gastvrije behandeling. Restaurant De Bloemkool is een echt familiebedrijf en al meer dan 50 jaar in handen van familie Bosters. De echte authentieke Brabantse gezelligheid is dan ook altijd bewaard gebleven! Maar als u dacht alleen maar bloemkool te kunnen bestellen bij Restaurant De Bloemkool heeft u het mis. De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils! Reserveer nu voor een onvergetelijk diner en neem uw Dinerbon mee.

De zeer streekgebonden gerechten, vakkundig geselecteerde voorraad in de wijnkelder en gemoedelijke bediening zijn precies in lijn met de Bourgondische opvattingen van eigenaar Toon Bosters. Ook werken ze bij Restaurant De Bloemkool uitsluitend met dagverse ingrediënten van het seizoen. Zo bieden ze u altijd topkwaliteit! Wilt u echt eens uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Bestel dan één van de keuzemenu’s van drie gangen. Bij het ‘’Thijsjes Keuzemenu’’ heeft u ruim uit de volgende hoofdgerechten: tournedos van Iers rund, zeewolffilet met gedroogde serrano chips, eendenbout in eigen vet gegaard, gebraden hertenbout en nog veel meer. Uiteraard kunt u de gerechten ook gewoon los bestellen. Laat u ook even adviseren voor een bijpassend glas wijn!

Wilt u uw maaltijd liever in de handen laten van de chef? Met het verassingsmenu van drie, vier, vijf of zes gangen hoeft u geen ingewikkelde keuzes te maken. Bij Restaurant De Bloemkool is uw Dinerbon goed besteed. Leun achterover en geniet van een optimale smaakbeleving en een gezellig samenzijn!