Restaurant Truva

Adres
Korte Bosstraat 5
4611MA Bergen op Zoom
Telefoon
0164-299280
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant Truva
Dinerbon.com Bergen op Zoom Restaurant Truva

Aan de Korte Bosstraat in Bergen op Zoom staat het gezellige restaurant Truva. U kunt hier nu uitstekend terecht met uw dinercheque. Het Turkse restaurant heeft een chique en moderne inrichting. Bij Truva zult u een en al gezelligheid voelen. Het personeel is attent en de sfeer is aangenaam. Het restaurant is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Neem dus mee wie u wilt en laat ze meegenieten met uw dinercheque!

In de keuken van Truva worden heerlijke traditionele Turkse gerechten bereid van de uitgebreide kaart. Iedere dag worden de gerechten bereid met verse ingrediënten, zo krijgen de gerechten een hogere kwaliteit en dat is erg belangrijk voor het restaurant. Of u nu van vis of vlees houdt of vegetariër bent, dat maakt niets uit! Voor iedereen is er iets te eten bij Truva. Er zijn namelijk verse voorgerechten, grill en ovengerechten, pan en visgerechten en vegetarisch en kindergerechten. Er is heel veel keuze voor uw dinercheque! Een aantal voorbeelden zijn: kalamar, doner iskender, tavuk, salatasi, levrek, manit en yogurtlu ispanak. Voor de allerkleinste worden er ook heerlijke gerechten bereid.  Zo is er frikandel geserveerd met friet en appelmoes, kip op spies geserveerd met friet en appelmoes, en een doner geserveerd met friet en appelmoes. U zult gegarandeerd lekker eten van hoge kwaliteit krijgen!

Truva is van dinsdag t/m zondag geopend van 16:30 uur tot 00:00 uur. Op aanvraag is het restaurant ook op de maandag geopend.  Restaurant Truva hoopt u binnenkort graag eens te verwelkomen en vergeet zeker uw dinercheque niet!