Restaurant de Druiventros

Adres
Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot
Telefoon
013-5339115
Dinerbon.com Berkel-Enschot Restaurant de Druiventros

De Druiventros is een fantastisch centraal gelegen hotel-restaurant. Vlakbij Berkel-Enschot in het prachtige Brabant vindt u deze gezellige eetgelegenheid. Onze keuken gaat dagelijks om 11:30 open en u kunt zich bij ons dan ook laten verwennen met een lekker ontbijt, een fijne lunch of een uitgebreid diner. Ga lekker zitten in ons behaaglijke restaurant of geniet uw maaltijd in het zonnetje, op ons ruime terras. Kom bij ons langs en neem uw dinerbon met u mee, dat vinden wij geen probleem.

Op elk moment van de dag zit u bij ons goed. Lunchen met verschillende soorten kroketten op brood, een clubsandwich of een uitsmijter kan nergens beter dan bij De Druiventros. Daar maken we van iets gewoons namelijk graag iets bijzonders. Dagelijks maken wij voor u een wisselend drie-gangen menu klaar, waarbij u keuze heeft uit twee hoofdgerechten. Vis, vlees of vegetarisch… Alles is bij De Druiventros niet te versmaden en wordt met veel liefde en aandacht door onze vakkundige keukenbrigade klaargemaakt. Spareribs, kalfssucade, papardelle, gepocheerde scholfilet, groente lasagne, gegrilde zalm: een kleine greep uit al het lekkers dat wij voor u klaar kunnen maken. Kies daarbij zelf uit verschillende sauzen en bijgerechten. Ook aan de kinderen hebben wij uiteraard gedacht. Voor de kleintjes maken wij graag iets van ons kindermenu klaar. Zo garanderen wij u een fantastische ochtend, middag of avond met de hele familie.

Kom dus snel eens bij ons langs en laat u door de Brabantse gastvrijheid verrassen en verwennen! Neem uw dinerbon met u mee, die is bij ons net zo welkom!