Binnen Breda

Adres
Haven 21a
4811 WL Breda
Telefoon
076 - 5200401
Dinerbon.com Breda Binnen Breda
Dinerbon.com Breda Binnen Breda
Dinerbon.com Breda Binnen Breda
Dinerbon.com Breda Binnen Breda

In een oude bierbrouwerij, gelegen aan de haven van Breda, daar vindt u het prachtige restaurant Binnen Breda. Kom bij ons langs met uw dinerbon en laat u overrompelen door de mooie en unieke omgeving en het voortreffelijke eten. Bij Binnen kunt u voornamelijk genieten van de Franse keuken, maar wel klaargemaakt met invloeden van over de hele wereld.

U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit heel veel verschillende heerlijke gerechten. Zo zijn onze vlees- en visgerechten geroemd door hun verfijnde, smaakvolle en fraaie opmaak. Ook laat Binnen zich onderscheiden door het werken met enkel verse producten en het streven naar puurheid en spraakmakende combinaties. Schuif aan met uw dinercheque en laat u verrassen door een van onze heerlijke gerechten.

Binnen Breda is bekend door zijn unieke en authentieke inrichting. Zo treft u bij Binnen een groot restaurant met wel vier verdiepingen waarvan elke verdieping beschikt over een eigen uitstraling en karakter. De voortreffelijke wijn bar kunt u vinden op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zorgen de hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren voor de unieke sfeer in het restaurant.

Het restaurant kunt u vinden op de tweede verdieping waar u door middel van glazen tegels in de vloer kunt uitkijken op de levendige keuken en de prachtige wijnbar. De spiegels die hangen tussen de authentieke achttiende-eeuwse houten balken zorgen voor de unieke ruimtelijke beleving.

Komt u snel een keer langs om te genieten van ons prachtige interieur en het lekkere eten? Neem dan ook uw dinerbon mee!