Bistro de Baronie

Adres
Baronielaan 320
4837 BJ Breda
Telefoon
076 - 5658000
Dinerbon.com Breda Bistro de Baronie
Dinerbon.com Breda Bistro de Baronie
Dinerbon.com Breda Bistro de Baronie
Dinerbon.com Breda Bistro de Baronie

Het woord Bistro wordt vaak geassocieerd met een bruin café waar toevallig nog wel een blik soep kan worden opengetrokken. Vincent Ploegaert van Bistro De Baronie is hierdoor zeer teleurgesteld. Hij probeert dit beeld te veranderen. Langsaam doch gestaag begint hij dit voor elkaar te krijgen. Het beeld dat men heeft van een bistro moet totaal worden bijgesteld zodra ze binnen lopen bij De Baronie. Hier wordt men namelijk warm ontvangen door het gastvrije personeel en krijgen ze aan tafel voedsel dat gemakkelijk in de beste restaurants geserveerd kan worden. Het is dan ook geen wonder dat men met veel plezier terug blijft komen. Misschien komt dat ook een beetje doordat men hier kan betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het succes van de bistro is niet gemakkelijk samen te vatten maar het is goed mogelijk dat de belangrijkste factoren drievoudig is. De eerste twee redenen zijn simpel. Hoge kwaliteit van het eten en zeer gastvrij personeel. De derde is wat lastiger te omschrijven. Maar de sfeer van het restaurant is zeer aangenaam. Men komt regelmatig terug om een hapje te eten. Vooral in het weekend als er live piano muziek wordt gespeeld komt men graag een vorkje mee prikken. Het blijft iets bijzonders, live muziek. Maar misschien zijn deze redenen allemaal niet van belang omdat er in heel Breda geen betere Boeuf Bourguignon te vinden is.

Wat het uiteindelijk ook is, u zult het voor uzelf moeten beslissen. Iets dat vrij simpel gedaan kan worden tegenwoordig door uw Diner Cadeau dinercheque te gebruiken.