De Saeck

Adres
Ginnekenweg 262
4835 NK Breda
Telefoon
076 565 4095
Dinerbon.com Breda De Saeck
Dinerbon.com Breda De Saeck
Dinerbon.com Breda De Saeck
Dinerbon.com Breda De Saeck
Dinerbon.com Breda De Saeck

In het centrum van Breda vindt u het Restaurant De Saeck. Dit restaurant ligt in Het Ginneken, de gezelligste én culinairste buurt van Breda. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht voor een smaakvol driegangenmenu. De gerechten komen veelal uit de Mediterraanse keuken, maar de bereisde eigenaar laat graag smaken van over de hele wereld terugkomen in zijn eten. Voor een echte culinaire ervaring moet u dus met uw Dinerbon bij Restaurant De Saeck zijn!

Het restaurant heeft een klassieke en warme uitstraling. Achterin zit een schitterende serre, waar in de zomer het dak wordt opengezet. Met uitzicht op de achtertuin kunt u even helemaal uit het stadsleven stappen. U kunt er met uw Dinerbon genieten van een driegangendiner van €45, waarbij u bij elke gang ruim de keus heeft uit een aantal vers klaargemaakte gerechten. Dit restaurant is vooral geschikt voor mensen die écht even iets anders willen proberen. Één van de voorgerechtjes is bijvoorbeeld ‘’Ravioli van knolselderij, gevuld met witte chocoladecrème, begeleid met een gel van aceto en een in limoncello gemarineerd wortelbloemetje, gekaramelliseerde zwarte olijf, geserveerd met een crème van gele biet’’. En dat is niet de enige verassende smaakcombinatie op de menukaart…

Restaurant De Seack vindt duurzaamheid heel belangrijk en daarom staan biologische producten van lokale producenten centraal. Zo komen de groenten van biologische groenteboer ‘’De Heulhoeve’’ te Hoeven en de kaas van ‘’Kaasboerderij ’t Vaartje’’ te Etten-Leur. Het is dus verantwoord genieten geblazen met uw Dinerbon!