Murphy's Grill Breda

Adres
Nieuweweg 75
4811 LW Breda
Telefoon
076 5328290
Dinerbon.com Breda Murphy's Grill Breda
Dinerbon.com Breda Murphy's Grill Breda
Dinerbon.com Breda Murphy's Grill Breda

Heb jij zin een goed gegrild stukje vlees of vis? Dan ben je bij Murphy's Grill in Breda aan het juiste adres. Dit heerlijke grillrestaurant ligt in het hartje van Breda. Je kunt een lange dag werken, of dagje shoppen afsluiten met een diner in de binnenstad. Neem ook even jouw dinerbon mee. Je mag bij Murphy's Grill jouw dinerbon saldo gebruiken. Kies een diner naar keuze en reken af met jouw bon.

De meesters van de steak

Een goed stukje steak, dat is nog niet zo eenvoudig. Maar wanneer je gaat dineren bij Murphy's Grill ben je altijd verzekerd van een goed stukje steak. Hier serveren ze namelijk dagelijks steakgerechten en staan ze bekend om hun heerlijke steaks. De steaks zijn altijd goed op smaak gebracht met kruiden en worden geserveerd met aardappeltjes uit de oven en een portie groente. Je mag bij Murphy's Grill zelf bepalen hoe je jouw steak gegaard wilt hebben. Houd jij van medium rare of heb je toch liever een well done steak? Je mag het zelf bepalen bij Murphy's Grill.

Vis van de grill

Naast de steaks hebben ze bij Murphy's Grill genoeg andere lekkere vleesgerechten van de grill, maar ook als je van vis houdt, is Murphy's Grill een echte aanrader. Je kunt namelijk ook heerlijke visgerechten van de grill bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een goed stukje zalm van de grill en geniet van een heerlijk vismenu.

Een goede sfeer

Natuurlijk is de menukaart doorslaggevend voor een diner bij Murphy's Grill, maar het is ook belangrijk dat de sfeer van het restaurant goed is. Bij Murphy's Grill worden alle gasten vriendelijk welkom geheten en wordt je de hele avond geholpen door de bediening. Je mag al jouw vragen stellen en je geniet van een vriendelijke en goede sfeer.

Maak een reservering of kom gewoon langs in Breda bij Murphy's Grill. Je mag jouw dinercheque meenemen voor een heerlijke dinerbeleving. Wissel jouw dinercheque in voor een diner naar keuze en geniet van een heerlijke avondje grillen in het centrum van Breda bij Murphy's Grill.