Restaurant Blini

Adres
Ginnekenweg 347
4835 ND Breda
Telefoon
076 5603003
Dinerbon.com Breda Restaurant Blini
Dinerbon.com Breda Restaurant Blini
Dinerbon.com Breda Restaurant Blini
Dinerbon.com Breda Restaurant Blini

Restaurant Blini is te vinden in het Ginniken, dat ook wel bekend staat als het culinaire middelpunt van Breda. Het keukenteam heeft zich gespecialiseerd in gerechten met om verse vis, schaal- en schelpdieren. De visliefhebber is hier aan het goede adres! Gelukkig wordt uw Dinerbon ook geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Gasten uit Breda en omstreken worden in een ongedwongen sfeer ontvangen en verwent door de vriendelijke gastheren en gastvrouwen. Blini is fris, modern en toch warm. Ervaar het zelf door hier te dineren met uw Dinerbon!

Restaurant Blini is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 0:00. Restaurant Blini beschikt niet alleen over een sfeervol restaurant, maar ook over een terras op de Ginnikenmarkt én een prachtige tuin met vijver. Dit is de perfecte plek voor een romantisch diner voor twee! Met uw Dinerbon kunt u zowel een viergangenmenu als a la carte bestellen. Bestel eerst één van de heerlijke voorgerechten zoals gegratineerde oesters of een ‘Blini’ met gerookte zalm, crème fraîche, zalmeitjes en Stolichnaya wodka. Onder de hoofdgerechten vindt u visspecialiteiten zoals zeebaars, gamba’s en kreeft. Tijdens het seizoen hebben ze, naast de Canadese kreeften, ook Oosterscheldekreeft. Proef het beste van de Hollandse zee met uw Dinerbon!

Het uitgangspunt van Restaurant Blini is dat iedereen zich er welkom moet voelen. Daarom hebben ze ook een aantal vleesgerechten op de kaart staan, zoals rib eye en wilde ganzenborst. Ook voor de vegetariërs kan er een heerlijk gerecht bereid worden. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een perfect diner!