Restaurant Kabul

Adres
Haagweg 12
4814 GD Breda
Telefoon
06 - 57 00 55 66
Dinerbon.com Breda Restaurant Kabul
Dinerbon.com Breda Restaurant Kabul
Dinerbon.com Breda Restaurant Kabul
Dinerbon.com Breda Restaurant Kabul

Gebruik uw Dinerbon om u te laten meevoeren naar een kant van Afghanistan die u wellicht onbekend is, maar absoluut de moeite van het ontdekken waard! Restaurant Kabul is pas een paar jaren jong, maar nu al een begrip in Breda en daarom. Hier kunt u kennismaken met de diverse Afghaanse keuken in een warme en ongedwongen setting. Een bezoek aan Kabul betekent een avond lang culinair verrast worden door een enthousiast en professioneel team. Wij willen in al uw wensen voldoen en hopen u de beste kijk in de Afghaanse keuken te geven die er is.

Zo divers als het land is, zo divers is de kaart van Kabul. Wij bieden vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk andere Afghaanse specialiteiten te proberen, zoals Afghaanse thee of een waterpijp. Alle gerechten worden bereid met verse producten en heerlijke kruiden, wat resulteert in volle, natuurlijke verfijnde smaken. De Afghaanse keuken is zo divers door de verschillende landschappen en de rijke geschiedenis. Er worden in Afghanistan een grote diversiteit aan landbouwproducten verbouwt, zoals verschillende granen, noten, vruchten en groenten, maar ook zuivel is zeer populair. De vlees- en visgerechten kenmerken zich door de puurheid en zuiverheid. Deze diversiteit laat Kabul terugkomen in al haar gerechten.

Laat u met uw Dinerbon meevoeren en leer smaken, geuren en kleuren kennen die u nog nooit heeft gezien, geproefd of geroken. Vele bezoekers gingen u al voor en vele keren al snel weer terug! Wij verwelkomen u bij voorbaat en kijken uit naar uw bezoek. Tot dan!