Restaurant Puur Breda

Adres
Stationsplein 14
4811 BB Breda
Telefoon
076 - 5220200
Dinerbon.com Breda Restaurant Puur Breda
Dinerbon.com Breda Restaurant Puur Breda
Dinerbon.com Breda Restaurant Puur Breda

Lijkt het u leuk om met uw dinerbon te gaan dineren op een plek die net een beetje anders is dan anders? Misschien vindt u het dan wel een leuk idee om eens een tafeltje te reserveren in een restaurant dat hoort bij een hotel. Deze restaurants serveren vaak goed eten en de sfeer is er net een beetje verschillend van de ‘gewone’ restaurants. U hoeft niet bang te zijn dat u niet welkom bent met uw dinerbon in deze restaurants wanneer u niet van plan bent om in het hotel te overnachten, want dat is vaak geen enkel probleem. Zo kunt u bijvoorbeeld lekker culinair komen genieten in restaurant Puur, het restaurant van Apollo Hotel Breda.

In restaurant Puur is in culinair opzicht veel te beleven bij uw bezoek met uw dinerbon. “Gezond en lekker” dat is waar de koks naar streven bij ieder gerecht dat zij maken. Om deze reden gebruiken zij altijd de meest verse producten en bereiden zij op ambachtelijke wijze bijzondere maaltijden. Dit heeft geleid tot een menu met ruime keuze, waarop onder andere verschillende vis-, vlees en vegetarische maaltijden staan. Ook kunt u tijdens het middaguur lekker komen lunchen met vers belegde broodjes. Bij een lekker diner hoort uiteraard ook goede wijn en die wordt bij restaurant Puur zeker geschonken. Vraag de bediening naar de wijn die het best past bij uw gerecht!

Wilt u graag komen dineren bij restaurant Puur? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje in dit gezellige restaurant. Het team van restaurant puur en van het Apollo Hotel Breda hopen u spoedig te mogen verwelkomen met uw dinerbon.