Restaurant Rose

Adres
Dillenburgstraat 78
4835ED Breda
Telefoon
076 5652532
Dinerbon.com Breda Restaurant Rose
Dinerbon.com Breda Restaurant Rose
Dinerbon.com Breda Restaurant Rose
Dinerbon.com Breda Restaurant Rose

Sinds kort heeft u met uw dinerbon ook de mogelijkheid om lekker uit eten te gaan in het mooie Brabantse Breda. U kunt uw dinerbon namelijk besteden bij Restaurant Rosé. Restaurant Rosé is gevestigd aan de Dillenburgstraat 78. De inrichting van het restaurant is zowel licht en modern als vrolijk en gezellig. Het restaurant heeft daardoor een zomerse en laagdrempelige sfeer, waarin u zich snel op uw gemak zal voelen. De bediening is zeer vriendelijk en legt u met liefde alles uit over de verschillende gerechten en wijnen. Wanneer het in de zomer mooi weer is heeft u helemaal geluk, want dan kunt u in de mooie binnenplaats dineren in het zonnetje.

U kunt bij Restaurant Rosé zelf een drie- of vier gangen menu samenstellen. U hebt hierbij de keuze uit alle gerechten op de kaart. Ook heeft u de mogelijkheid om een wijnarrangement te bestellen dat perfect aansluit bij het door u samengestelde keuzemenu. Voorbeelden van gerechten die u bij Restaurant Rosé kunt bestellen zijn een stoofschotel van haas met Friese kruidkoek, stoofpeertjes en wintergarnituur of een Black Angus tournedos met seizoensgroenten, kastanjechampignons, rode wijn saus en Vlaamse frites. Ook kunt u kiezen voor een Belgisch vispotje met diverse soorten vis en seizoensgroenten.

Kom zelf de sfeer en de lekkere gerechten proeven bij Restaurant Rosé. U bent van harte welkom en het team van het restaurant hoopt u snel te mogen ontvangen. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!