Sultan Lounge

Adres
Haven 10
4811 WK Breda
Telefoon
076 5203050
Dinerbon.com Breda Sultan Lounge
Dinerbon.com Breda Sultan Lounge
Dinerbon.com Breda Sultan Lounge
Dinerbon.com Breda Sultan Lounge

Kom binnen bij Sultan Lounge in het mooie Breda. Bij Sultan Lounge bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke rust en de meest zalige Turkse en Arabische gerechten. Neem bij ons plaats met uw dinerbon en laat u verrassen door de meest heerlijke geuren, ontspan met de fijne loungemuziek die bij ons klinkt. Sultan Lounge is de ultieme plek om te ontsnappen aan de hectische Westerse levensstijl.

De keuken van Sultan Lounge is volledig geïnspireerd op Turkse, Arabische en Griekse keuken. Op onze uitgebreide en inspirerende menukaart vind u de meest heerlijke gerechten terug. Al onze gerechten worden bereid met verse producten. Kom tot rust met de heerlijke ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken. Ons personeel wilt u graag terzijde staan met het zoeken naar nieuwe uitdagingen. Afhankelijk van uw culinaire ervaringen zullen wij zorgvuldig opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Wij geven u graag uitleg over de gerechten en de heerlijke verrassende smaken. Kom ook langs met uw dinerbon en ga de uitdaging aan!

Vegetariërs kunnen bij Sultan Lounge ook met een gerust hart aanschuiven. Geniet van onze heerlijke vegetarische gerechten, ook met andere speciale wensen houden we graag rekening. De ervaren koks zullen met al hun passie direct aan de slag gaan wanneer u de keuze heeft gemaakt. Ons personeel zal er alles aan doen om u te laten genieten van een echt culinair hoogstaande ervaring.

U kunt bij ons ook plaatsnemen op ons ontspannen terras of in onze lounge waar het ook enorm ontspannen is. Kom langs met uw dinerbon en verwen u zelf!