Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Adres
Loverensestraat 7
5266AM Cromvoirt
Telefoon
041 1608350
Dinerbon.com Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Dinerbon.com Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Dinerbon.com Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is een jonge en groeiende eetgelegenheid in het prachtige dorp Cromvoirt. U kunt hier ook met uw Dinerbon komen eten. We zijn gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving nabij Den Bosch en Vught, op circa 200 meter van het bekende en veel bezochte recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Ons pannenkoekenhuis is huiselijk en persoonlijke aandacht staat voorop. Wij zijn kindvriendelijk, maar denken zeker aan de ouders en gasten zonder kinderen. Bij groepen met kleine kinderen serveren wij eerst de kinderpannenkoeken en daarna andere gerechten. Bovendien hebben wij een speelruimte en een groot terras waar de kinderen kunnen spelen.

We zijn gelegen in een prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. Cromvoirt biedt alle mogelijkheid om heerlijk te zwemmen, wandelen, fietsen en de natuur te ontdekken.

Ons kaart is erg uitgebreid maar onze specialiteiten zijn pannenkoek het Wonderbos met verse bosvruchten, de Boerenpannenkoek en de Shoarmapannenkoek. Ook de Classic Beefburger valt altijd erg in de smaak. Met uw Dinerbon kunt u dit zelf komen ervaren!

Elke dinsdag tot en met zondag zijn de deuren van Pannenkoekenhuis Het Wonderbos geopend. U kunt ons restaurant makkelijk bereiken met de fiets en de auto vanwege de ligging aan de doorgaande weg. Ook zijn er genoeg gratis parkeerplekken. Aan de voorzijde vindt u ons ruime terras waar het met mooi weer ook heerlijk genieten is. Ook bij ons kunt u uw bezoek afrekenen met uw Dinerbon!

Pannenkoekenhuis het Wonderbos betekent ontspannen voor de hele familie. Wij heten u van harte welkom en hopen u snel te mogen ontvangen. Vergeet uw Dinerbon niet!