Smaak

Adres
Grotestraat 61
5431 DH Cuijk
Telefoon
0485 - 801740
Dinerbon.com Cuijk Smaak
Dinerbon.com Cuijk Smaak

U hebt nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon Cuijk culinair te gaan verkennen. Uw ontdekkingstocht begint bij restaurant Smaak, een sfeervol restaurantje in het centrum van het dorp. In dit restaurant zijn u en uw dinerbon zeer welkom om te komen proeven en genieten van een stevige lunch, een lekker diner, een gezellige borrel of een kopje koffie of thee met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook! Zowel het restaurant binnen als het terras buiten zijn mooi en eenvoudig ingericht, en rond het restaurant hangt een ontspannen en toegankelijke sfeer. Vanwege de centrale ligging is restaurant Smaak de plek waar buurtbewoners en passanten samenkomen voor een middag of avond ongedwongen genieten.

Op de menukaart van restaurant Smaak staan traditionele gerechten, die op eigentijdse wijze worden bereid. Er wordt door de chef gewerkt met pure en verse producten, om voor u de beste smaak van de gerechten te garanderen. Begin de avond bijvoorbeeld met een licht gebonden vogelsoep met kalkoen en vadouvan, of een carpaccio van het rund met pesto, oude kaas en pijnboompitten. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen uit mosselen die op de speciale ‘Smaak’-wijze zijn bereid en worden geserveerd in een lekker sausje. Voor de vegetariërs is er een paella van rijst gestoofd in tomatenbouillon met gegrilde groenten.

Kom zelf ervaren hoe het is om een avond gezellig uit eten te gaan bij restaurant Smaak in Cuijk met uw dinerbon, en laat u door de bediening even helemaal in de watten leggen!