Binnenhof eten en drinken

Adres
Guardianenhof 26
5211 WR Den Bosch
Telefoon
073 - 6145010
Dinerbon.com Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Dinerbon.com Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Dinerbon.com Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Dinerbon.com Den Bosch Binnenhof eten en drinken

Echte Bossche gastvrijheid vindt u bij Restaurant Binnenhof. Dit bijzondere restaurant is vindt u in het hart van Den Bosch op een historische plek. Vroeger was hier namelijk de tuin van het Minderbroedersklooster. Nu kunt u hier met uw Dinerbon genieten van heerlijk eten en drinken in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

In het restaurant kunt u dankzij de open keuken zien hoe het keukenteam in de weer is met uw gerecht. Zij gebruiken hierbij enkel eerlijke en biologische producten uit de streek van de beste kwaliteit. Hierom kunnen zij uw gerecht makkelijk aanpassen aan uw dieetwensen. Het geeft niet of u nou zoutarm wilt eten of glutenvrij. Schroom dus niet om hiernaar te vragen bij het bedienend personeel. Tijdens de lunch kunt u bij Binnenhof genieten van een belegd broodje, soepje, uitsmijter of frisse salade. De dinerkaart bevat ruime keus aan voor, hoofd en nagerechten. De vegetariër hoeft zich bij Binnenhof ook zeker geen zorgen te maken. Als u zich wilt laten verrassen dan kunt u door de chef een heerlijk drie of vier gangen menu laten samenstellen. Hier kan desgewenst een bijpassend wijnarrangement bij worden gekozen. Uiteraard kunt u ook zelf a la carte een menu samenstellen.

Het bedieningsteam van Binnenhof is zeer gastvrij en deskundig en wordt aangestuurd door gastvrouwen Bo Raynor en Frieke Ruyters. Zij weten antwoord op al uw vragen en kunnen u bijvoorbeeld adviseren over een bepaalde wijn-spijscombinatie.

Het is geen geheim dat horecagelegenheid Binnenhof tot de top 5 mooiste restaurants van Noord-Brabant behoort. Komt u dus eens genieten met uw Dinerbon!

Diner Cadeau kan niet geaccepteerd worden in combinatie met kortingsdeals. Bedankt voor uw begrip.