De Bossche Kar

Adres
Karrenstraat 14
5211EH Den Bosch
Telefoon
073 - 61 454 62
Dinerbon.com Den Bosch De Bossche Kar
Dinerbon.com Den Bosch De Bossche Kar
Dinerbon.com Den Bosch De Bossche Kar
Dinerbon.com Den Bosch De Bossche Kar

Zoekt u een leuke eetgelegenheid in Den Bosch om uw Dinerbon te besteden? Denk dan eens aan De Bossche Kar. Dit is een toegankelijk eetcafé waar u naar hartenlust kunt genieten van een breed aanbod aan traditionele gerechten, die op een vernieuwende manier worden gepresenteerd. Het ruime aanbod aan witte en rode wijnen maakt het plaatje compleet. Bij De Bossche Kar kan iedereen een geweldige smaaksensatie ervaren. Het enige dat u hoeft te doen is even reserveren én uw Dinerbon mee nemen.

Iedereen die van lekker eten houdt, is van harte welkom bij De Bossche Kar. Het doel van de eigenaren is om iedereen zich thuis te laten voelen vanaf het moment van binnenkomst. Dit doen zij door het creëren van een ontspannen informele sfeer én het ontwikkelen van een veelzijdige menukaart. Uniek is dat ze maar liefst 12 verschillende vegetarische hoofdgerechten op de kaart hebben staan. Zo kunt u onder andere een gevulde paprika met paddenstoelenragout of een vegetarische variant van Schotse Haggis bestellen met uw Dinerbon. Bent u meer een liefhebber van een mals stukje vlees? Ook dan kunt u bij De Bossche Kar terecht. Ze serveren onder andere biefstuk van Diamanthaas, Japanse ossenhaaspuntjes en een beenhammetje uit de oven.

Zo geniet iedereen aan tafel van een perfect diner! Vergeet ook niet om één van de heerlijke desserts te bestellen met uw Dinerbon. Ga bijvoorbeeld voor de krokante, zachte, warme Shock Souffle van chocolade. Ze hebben zelfs gefrituurd ijs! Bij De Bossche Kar kunt u zich echt weer eens laten verassen.