De Eeterij

Adres
Brede Haven 13
5211 TL Den Bosch
Telefoon
073 - 6145884
Dinerbon.com Den Bosch De Eeterij
Dinerbon.com Den Bosch De Eeterij
Dinerbon.com Den Bosch De Eeterij
Dinerbon.com Den Bosch De Eeterij

Bistro De Eeterij vindt u in een van de mooiste straten van Den Bosch. Hier kunt u met uw Dinerbon echt bourgondisch genieten. In de omgeving staat de bistro bekend om zijn gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Het bijzondere interieur bevat ruim 200 snuisterijen zoals wijwaterbakjes, peper- en zoutstelletjes, vele spiegels en kerk-attributen. Het perfecte decor voor uw intieme diner-voor-twee of juist voor een gezellig feest met de hele familie.

In de directe omgeving van de Eeterij zijn vele leuke uitgaansgelegenheden en bijzondere winkels. Wij zijn samenwerkingen aangegaan om uw arrangementen aan te kunnen bieden waarbij u zowel historisch Den Bosch leert kennen als onze mooie bistro. Zo kunt u bijvoorbeeld een diner bij ons combineren met een mooie rondvaart door de binnenstad.

De Eeterij heeft een veelzijdige kaart die zowel de vleesliefhebber als de vegetariër bedient. Voor slechts €29,95 kunt u een menu van drie gangen samenstellen van onze kaart. Onze kok is gespecialiseerd in het aanpassen van uw gerecht aan een allergie of dieet. De meeste gerechten kunnen daarom lactose, gluten of suikervrij bereid worden. Vraag hier gerust naar bij ons personeel!

Wij vinden dat een avondje uit nog speciaal is, of u nu met een klein of groot gezelschap ons bezoekt. U bent onze gast en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of als u bijvoorbeeld een dinersuggestie op maat zou willen. Wij verwelkomen u graag! Ook met uw Dinerbon!.