Menu Et

Adres
Korte Putstraat 24
5211 KP Den Bosch
Telefoon
073 - 6128002
Dinerbon.com Den Bosch Menu Et
Dinerbon.com Den Bosch Menu Et
Dinerbon.com Den Bosch Menu Et
Dinerbon.com Den Bosch Menu Et

Uw dinerbon en u zelf zijn van harte welkom bij het mooie restaurant Menu-et. Geniet bij Menu-et van een prachtige unieke en Franse ervaring. Ons restaurant treft u aan in dé terrasstraat van Nederland gelegen in hartje Den Bosch. Het kleinste restaurant van deze straat is Menu-et. Zoekt u naar een heerlijk culinair avondje uit dan komt u vanzelf terecht bij Menu-et.

In ons restaurant komen u ogen en oren tekort zodra u bij ons over de drempel stapt. Werkelijk elke hoek van ons huiskamerrestaurant is een fotootje waard. Kom langs met uw dinerbon en proef van de prachtige Franse sfeer. Bij het restaurant kunt u optimaal genieten van de Franse cuisine, Franse muziek en de prachtige Franse inrichting. Bij ons waant u zich bijna in het wereldberoemde Parijse Montmartre. De chef-kok staat voor u klaar om speciaal voor u de lekkerste Franse hapjes voor u te bereiden. Geniet bij ons van de meest heerlijke gerechten onder het genot van de prachtige klanken van het Franse chanson. U kunt bij ons genieten van de meest mooie live muziek in de vorm van pianospel of prachtige zang. Het personeel van Menu-et zal er alles aan doen om uw bezoek om te toveren tot een heuse culinaire ervaring. Laat u door ons meenemen naar het echte Frankrijk en maak uw avondje uit tot een perfect avondje uit.

Of u nou romantisch gaat dineren voor twee of dineren met een grotere groep. Het is bij ons allemaal mogelijk. Kom langs met uw dinerbon en geniet van Frankrijk en dat in hartje Den Bosch.