Prince of India

Adres
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon
073 - 6122126
Dinerbon.com Den Bosch Prince of India
Dinerbon.com Den Bosch Prince of India
Dinerbon.com Den Bosch Prince of India
Dinerbon.com Den Bosch Prince of India

Bij Restaurant Prince of India kunt u zich laten onderdompelen in de mystieke sfeer van de Oriënt. De geuren en kleuren van de bijzondere Oosterse kruiden en specerijen, de stijlvolle inrichting en de verzameling traditionele kostuums vormen het decor voor een heel bijzonder avondje uit. U vindt Prince of India aan de Orthenstraat 272 in het centrum van Den Bosch. Met uw Dinerbon kunt u hier zeven dagen per week vanaf 17.00 terecht voor heerlijk diner!

Wij vinden het belangrijk onze gasten hoogwaardige service te bieden. Daarom staat onze vriendelijke en deskundige bediening klaar om al uw vragen te beantwoorden en van uw bezoek een bijzondere ervaring te maken. Zij adviseren u graag over de verschillende gerechten en wijnen. Schroom ook niet om uw vraag of suggestie aan de directie voor te leggen.

Van alle authentieke Indiase gerechten zijn wij met name trots op onze overheerlijke curryspecialiteiten. Uiteraard gebruiken wij hiervoor zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen. Dit zorgt voor een unieke en bijzondere melange in al onze gerechten. Wij hebben bij alle schotels op de menukaart een uitgebreide omschrijving toegevoegd, om u bij uw keuze te helpen. Daarnaast zijn er de ‘suggesties van de chef’. Bijzonder is dat in onze moderne keuken ook op traditionele wijze wordt gekookt in onze tandoori klei oven.

U bent van harte welkom de bijzondere sfeer van Prince of India zelf te komen proeven. Wij vragen u wel even van tevoren te reserveren om telleurstellingen te voorkomen. Ook met uw Dinerbon bent u van harte welkom, al u kunt u deze niet met andere acties combineren.