Restaurant Pilkington's

Adres
Torenstraat 5
5211 KK Den Bosch
Telefoon
(0)73 612 29 23
Dinerbon.com Den Bosch Restaurant Pilkington's
Dinerbon.com Den Bosch Restaurant Pilkington's
Dinerbon.com Den Bosch Restaurant Pilkington's

Restaurant Pilkington’s is een sfeervol restaurant in Den Bosch waar de typische Engelse nostalgische sfeer u tegemoet zal komen zodra u binnen loopt. Het restaurant is gevestigd is gevestigd in een oud klooster aan de voet van de Sint Janskathedraal en heeft een heerlijke binnentuin. U bent van harte welkom om het mooiste wat Engeland te bieden heeft te komen proeven. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Wilt u dineren in Engelse stijl? Dan bent u bij Pilkington’s aan het goede adres. Alle dinergerechten zijn gebaseerd op de Engelse keuken met een knipoog naar de vroegere koloniën. De kruiden en specerijen uit deze landen hebben de Engelse keuken namelijk sterk beïnvloed. De gerechten van Pilkington’s zijn goed bereid en puur van smaak. Op de menukaart staan onder andere kalfswang, fish & chips en een groentecurry. Kom het zelf proeven met uw Dinerbon! Restaurant Pilkington’s staat bekend om haar traditionele High Tea en presenteert deze met een allure van klasse en gezelligheid tegelijk. De High Tea bestaat onder andere uit scones, apple crumble, bavarois, quiches, pies en sandwiches. Dit krijgt u allemaal voor slechts €24, 50 per persoon! Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk.

Wilt u eens wat anders dan een High Tea? Ga dan voor de High Wine bij Pilkington’s! Dan krijgt u een proeverij van verschillende wijnen, lichte soepjes, een etagère met salades, warme pies en zoete taartjes. Dit is pas een feestelijke manier om uw Dinerbon te besteden! Overigens kunt u ook gewoon een Bossche bol bestellen…