The Sushi Lounge

Adres
Kerkstraat 63a
5211 KP Den Bosch
Telefoon
073 - 6132207
Dinerbon.com Den Bosch The Sushi Lounge
Dinerbon.com Den Bosch The Sushi Lounge
Dinerbon.com Den Bosch The Sushi Lounge

Om in Japan een echte Sushi Chef te zijn moet een leerling zich eerst jaren volledig toewijden aan de kunst. Het bereiden van vis is immers serieuze zaak in dat mysterieuze land waar de zon op komt. Nadat u een hap neemt van de sushi van Sushi Lounge bent u direct verkocht. De chef-kok van Sushi Lounge is één van de echte sushi chefs. Als u wilt proeven hoe echte sushi smaakt, kom dan snel naar Den Bosch. U kunt bij Sushi Lounge ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het restaurant kent twee verdiepingen die beide een andere functie dragen. Zo is daar de begane grond waar de bar zich bevindt. Deze verdieping fungeert voornamelijk als een eetcafé, lekker en snel eten. Het is op de begane grond altijd gezellig. Vooral als het zonnetje schijnt want dan kunt u heerlijk toeven op het zonovergoten terras.

De tweede verdieping is het restaurant. Hier kunt u tot de late uurtjes dineren en genieten van het beste wat de Japanse keuken voor u in petto heeft. Het restaurant heeft een specifieke sfeer gekregen die hand in hand gaat met de kookkunsten van de chef-kok. Hij maakt gerechten klaar die zijn gemaakt met het oog op de tradities uit Japan terwijl hij er eigentijdse invloeden in mengt. Het resultaat is een avond heerlijk smullen. Kom het zelf ervaren met een dinercheque van Diner Cadeau.