Versus Wine Bar & Restaurant

Adres
Korte Putstraat 4
5211 KP Den Bosch
Telefoon
073 - 613 2207
Dinerbon.com Den Bosch Versus Wine Bar & Restaurant
Dinerbon.com Den Bosch Versus Wine Bar & Restaurant
Dinerbon.com Den Bosch Versus Wine Bar & Restaurant

Bent u op zoek naar een trendy en sfeervolle bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het gezellige Den Bosch, dan bent u bij VERSUS Winebar & Restaurant zeer zeker aan het juiste adres. De sfeer in deze bijzondere wijnbar is het beste te beschrijven als “contemporary bliss’, oftewel hedendaagse heerlijkheid. U kunt er in een lichte en moderne setting genieten van wijn en heerlijk eten. VERSUS Winebar & Restaurant is namelijk een onderdeel van de in Den Bosch zeer populaire Sushi Lounge.

Het komt er op neer dat u bij VERSUS met uw dinerbon kunt komen genieten van het eten van Sushi Lounge, maar dan in een nog modernere, lichtere en grootstedelijkere setting. Denkt u hierbij aan de hippe lounge bars in bijvoorbeeld Londen en New York! Wanneer deze ambiance u aanspreekt is het zeker een goed idee om uw dinerbon te besteden bij VERSUS Winebar & Restaurant aan de Korte Putstraat 4.

U kunt uw avond uit bij VERSUS Winebar & Restaurant  met uw dinerbon op verschillende manieren indelen. Zo kunt u genieten van het beste van de kaart van Sushi Lounge terwijl u zit aan een van de tafeltjes met een prachtig uitzicht over het hele pand, waar het altijd zeer licht en ruimtelijk is. Proef van de verse sushi, lekkere tempura en bijzondere sashimi en praat weer even bij met oude vrienden of andere bekenden. Een andere mogelijkheid is om plaats te nemen aan de mooie bar en aldaar een heerlijk glas wijn te drinken uit het zorgvuldig samengestelde assortiment. Het barpersoneel kan u alles vertellen over de verschillende smaken en mogelijkheden.