Vita Verde

Adres
M. Prinsenstraat 1
5211LN Den Bosch
Telefoon
073 7600150
Dinerbon.com Den Bosch Vita Verde
Dinerbon.com Den Bosch Vita Verde
Dinerbon.com Den Bosch Vita Verde

Vita Verde is een bijzonder restaurant in het centrum van Den Bosch, waar u met uw Dinerbon kennis kunt maken met de pure eenvoud en smaken van de échte Italiaanse keuken. De kans is helaas namelijk groot dat u dit nog niet eerder bent tegen gekomen in Nederland. Wat de hoofdrol speelt is passie, geduld en liefde voor de Italiaanse keuken en producten. De pizza’s en pasta’s worden bereidt volgens traditionele familierecepten. Bij Vita Verde komt u er achter hoe Italiaanse gerechten horen te smaken! Kom dus gauw langs en neem uw Dinerbon mee.

Het team van Vita Verde werkt uitsluitend met verse, pure en onbewerkte producten. Dat betekent dat er niet onnodig veel kaas, olie of room in de gerechten wordt verwerkt. Veel producten worden direct uit Italië geïmporteerd, maar er wordt ook samengewerkt met lokale en veelal biologische leveranciers. Zo gebruiken ze alleen biologische rucola. U proeft het op uw bord; de rucola heeft de tijd en kans gehad om een heerlijke nootachtige smaak te ontwikkelen. Neem de proef op de som en probeer het zelf in ruil voor uw Dinercheque. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere Saltimbocca Alla Romana met kalfsvlees met San Daniele ham, salie, witte wijn en boter. Overigens zijn vegetariërs ook welkom!

Heeft u meer zin in een dunne, krokante en verse pizza? Ook dan bent u bij Vita Verde aan het juiste adres met uw Dinerbon. Ze serveren voornamelijk traditionele varianten zoals de Pizza Funghi en de Pizza Napoletana. Bijzonder is de Pizza Dama Bianca met mozzarella, garnalen, crème en rucola.