Winkk

Adres
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Telefoon
0162 - 386777
Dinerbon.com Dongen Winkk
Dinerbon.com Dongen Winkk
Dinerbon.com Dongen Winkk
Dinerbon.com Dongen Winkk

Restaurant Winkk is sinds 2009 te vinden in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Dongen. De klassieke uitstraling van het gebouw is bewaard gebleven, waardoor u kunt lunchen en dineren in een bijzondere sfeer. Geniet van een heerlijke maaltijd en een mooi glas wijn tegen een schappelijke prijs. Ze accepteren bij Winkk ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Bel meteen even om te reserveren!

Restaurant Winkk is dagelijks geopend tussen 8:00 en 23:00. Een extra leuke manier om uw Dinerbon te besteden is het Winkk-arrangement op donderdag tot en met zondag. U kunt dan voor slechts €29,95 onbeperkt genieten van allemaal verschillende gerechtjes in tapasformaat. Zo kunt u samen met uw tafelgenoten allemaal hapjes delen! Op de ‘All You Can Wink’-kaart vindt u onder andere gebakken gamba’s, rundercarpaccio, een vispotje, gegratineerde portobello en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook gewoon een gerecht van de dinerkaart bestellen met uw Dinerbon. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten van het seizoen, waardoor de menukaart regelmatig wisselt. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere tournedos, gebraden eendenborst en heilbotfilet uit de oven.

Overdag bent u van harte welkom om de Dinerbon te besteden aan een lichte of uitgebreide lunch. Het is zelfs mogelijk om een vijfgangenlunch te bestellen! Ook kunt u gaan voor een luxe brunch of high tea in de ‘Engelse Heerenkamer’. Bij de high tea krijgt quiche lorraine, diverse sandwiches, bonbons, scones, gebakjes, fruit en diverse theesoorten. Geniet van een feestelijke middag met uw vrienden of familie!