Bar The Living

Adres
Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612BA Eindhoven
Telefoon
040 2358235
Dinerbon.com Eindhoven Bar The Living
Dinerbon.com Eindhoven Bar The Living
Dinerbon.com Eindhoven Bar The Living
Dinerbon.com Eindhoven Bar The Living
Dinerbon.com Eindhoven Bar The Living

Kom met je restaurantbon langs bij Bar The Living in Eindhoven

Heb jij binnenkort iets te vieren? Wil je met vriendinnen een gezellig dagje uit? Of met collega’s proosten op een succesvol kwartaal? Met wat voor gezelschap je ook wenst te komen, bij Bar The Living in Eindhoven is er voor ieder gezelschap meer dan genoeg plek. Let er wel op dat het verstandig is om van tevoren even een reservering te maken met je restaurantbon? In dat geval ben je er zeker van dat er ook voor jou een mooi gedekte tafel vrij is.

Bij Bar The Living in Eindhoven kun je ook in sfeer werken

Bar The Living in Eindhoven is gevestigd in een van de meest succesvolle buurten van de stad. Zo ben je binnen no-time op de Universiteit, maar ook het station ligt op loopafstand. Dit maakt Bar The Living in Eindhoven uitermate geschikt om te werken aan een scriptie, een meeting voor te bereiden of even een lunchbreak in te plannen met collega’s. Door de diverse stopcontacten en gratis WiFi biedt het restaurant voldoende van zakelijke faciliteiten om succesvol en in een ontspannen sfeer te werken.

Wanneer kom jij met de restaurant cadeau langs?

Tijdens zonnige dagen kun je genieten op het fraaie terras van Bar The Living in Eindhoven? Zit je liever binnen, bijvoorbeeld omdat je geconcentreerd wilt werken aan een presentatie of je maandcijfers? Ook dan is er uiteraard genoeg plek aan een van de hoge tafels, lage tafels of banken. Om er zeker van te zijn dat je je restaurant cadeau kunt besteden bij Bar The Living in Eindhoven, is het verstandig om je reservering van tevoren telefonisch te maken. Zo kan er ook rekening worden gehouden met eventuele allergien of dieetwensen. Wanneer kom jij een keer langs?