Bodega Maxima

Adres
Wilhelminaplein 7
5611HE Eindhoven
Telefoon
040 - 243 3832
Dinerbon.com Eindhoven Bodega Maxima
Dinerbon.com Eindhoven Bodega Maxima

Met uw Dinerbon in Eindhoven en zin in tapas? Kom dan gerust langs bij El Real 040. El Real is een sfeervol tapasrestaurant en onze bediening beleeft er plezier aan om u gastvrij te onthalen in ons restaurant. Binnen zit u heerlijk knus, maar u kunt buiten ook erg mooi zitten wanneer het mooi weer is. Vanop ons mooie terras, met uitzicht op het levendige plein van Eindhoven, kunt u genieten van de heerlijkste tapas en grillgerechten. De sfeer is bij ons ontspannen en ongedwongen, zodat u bij ons perfect kunt onthaasten na een drukke dag.

Geniet met uw Dinerbon van onze uitgebreide lunchkaart, die vol staat met panini’s, soepen en salades, of van onze smakelijke menukaart, vol met tapas en Argentijnse grillgerechten. Op het menu staat bijvoorbeeld een ‘Carne de falda de Angus’. Dit gerecht staat ook wel bekend als het geheim van de echte Argentijnse keuken. Het is een boterzachte Black Angus steak met kruidenboter die u echt geproefd moet hebben! Bent u vegetarisch? Dan kunt u een ‘Pastel de verduras’ bestellen, dit is een groentetaartje met verschillende lekkere groenten.

Bijzonder genieten van uw Dinerbon kan ook met onze Spaanse high tea. Onder het genot van een Moors kopje thee kunt u genieten van heerlijke soepjes en salades en een weelde aan koude/warme zoete en hartige gerechtjes. Kom ontspannen genieten met uw Dinerbon in El Real 040. U bent iedere woensdag tot en met maandag welkom, en wanneer u met een grote groep komt kunnen wij dinsdag op afspraak open gaan. Wij kijken uit naar uw bezoek!