Dzjengis Khan

Adres
Aalsterweg 99A
5615CC Eindhoven
Telefoon
040 2111349
Dinerbon.com Eindhoven Dzjengis Khan
Dinerbon.com Eindhoven Dzjengis Khan
Dinerbon.com Eindhoven Dzjengis Khan
Dinerbon.com Eindhoven Dzjengis Khan

Dzjengis Khan is een mysterieus Mongools restaurant dat is gevestigd aan de Aalsterweg in Eindhoven. Bij dit bijzondere restaurant kunt u nu uitstekend terecht met uw dinerbon! Dzjengis Khan is afkomstig van de gevreesde krijgsheer van het mysterieuze Mongoolse Rijk. Deze Dzjengis Khan had strijders die hun maaltijden op een bijzondere manier bereiden. Zij bereiden hun voedsel op hun schilden boven grote houtskoolvuren. Deze traditie is voortgezet in restaurant Dzjengis Khan. U kunt met uw dinerbon niet alleen lekker eten, maar ook genieten van spanning en veel bijzondere dingen in het restaurant! Iedereen is van harte welkom bij Dzjengis Khan, dus neem gerust mee wie u wilt! Het hardwerkende en vriendelijke personeel  zal ervoor zorgen dat u een gezellige avond tegemoet gaat.

Het speciale van restaurant Dzjengis Khan is de grote open keuken. Hierin kan iedereen zien hoe zijn of haar heerlijke vlees-, vis- of noedelgerecht bereid wordt met houten zwaarden op hete schilden. Iedereen heeft veel keuze met uw dinerbon, omdat Dzjengis Khan een veelzijdig BBQ menu heeft! Ook zijn er verschillende menu’s en arrangementen aanwezig, iedereen kan dus zijn of haar buikje vol smullen! Alle gerechten worden bereid met gezonde en eerste klas ingrediënten. Hierdoor verhoogd de kwaliteit van het eten en dit kunt u zeker terug proeven in de gerechten.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. Voor het lekkerste eten van Nederland gaat u met uw dinerbon naar restaurant Dzjengis Khan!