Grand Cafe Berlage

Adres
Kleine Berg 16
5611 JV Eindhoven
Telefoon
040 3400036
Dinerbon.com Eindhoven Grand Cafe Berlage
Dinerbon.com Eindhoven Grand Cafe Berlage
Dinerbon.com Eindhoven Grand Cafe Berlage
Dinerbon.com Eindhoven Grand Cafe Berlage

Grand Café Berlage is gelegen in het De Bergen, ‘Quarter Latin’ van Eindhoven. Hier kunt u terecht voor een complete horeca-ervaring met heerlijk eten en drinken. Grand Café Berlage is dan ook elk moment van de dag een bezoekje waard. Neem dan ook uw Dinerbon mee! Grand café Berlage is al geruime tijd een begrip voor een groot en gevarieerd publiek en is tevens meerdere malen uitgeroepen tot één van de beste cafés in Brabant. Zeker in de lente- en zomermaanden is uw Dinerbon goed besteed bij Grand Café Berlage, aangezien u dan plaats kunt nemen in de zonnige en groene terrastuin.

Grand Café Berlage beschikt over een uitgebreide en veelzijdige lunch- en dinerkaart. Zo hebben zij voor de lunch heerlijke uitsmijters op de kaart staan, maar ook andere koude of warme lunchgerechten. Ga bijvoorbeeld voor een clubsandwich met huisgemaakte kip, een broodje met rundvleeskroketten of een wrap met falafel, mangochutney en tzatziki. In de avond kunt u met uw Dinerbon een diverse reeks aan vis-, vlees- of wildgerechten bestellen, maar ze hebben natuurlijk ook een aantal vegetarische gerechten. Op de internationale menukaart vindt u onder andere Italiaanse penne met champignons en pesto, maar ook een Argentijnse black angus biefstuk met gekonfijte balsamico uitjes, rozepepercrème en salsa verde.

U kunt bij Grand Café Berlage niet alleen goed dineren met uw Dinerbon, maar u kunt er ook goed natafelen. Er vinden regelmatig optredens plaats van zowel lokale als landelijke artiesten en in de avonduren op bouwen de huis-dj’s regelmatig een mooi feestje. Het team van Grand Café Berlage hoopt uw spoedig te mogen ontvangen!