Hotel Parkzicht

Adres
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon
+31 (0)40-2146640
Dinerbon.com Eindhoven Hotel Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Hotel Parkzicht

Lijkt het u wat om met uw dinerbon te gaan lunchen of dineren op een mooie plek in een villawijk in Eindhoven, dat zich op loopafstand bevindt van zowel mooie omgeving als het stadscentrum met onder andere mogelijkheden om naar de film te gaan, het theater te bezoeken of kunst te bekijken in musea? Dit is nu mogelijk wanneer u met uw dinerbon lekker gaat lunchen of uitgebreid gaat dineren bij restaurant Parkzicht, het restaurant dat hoort bij Hampshire Hotel Eindhoven. U bent in dit restaurant van harte welkom om te komen lunchen of dineren met vrienden, familie of zakenrelaties. Ook wanneer u geen gast bent van het hotel en niet van plan bent om te blijven overnachten zijn u en uw dinerbon van harte welkom.

Op de menukaart van restaurant Parkzicht staan vele klassieke Franse culinaire hoogtepunten die door de bevlogen chefs voor u worden bereid van de meest verse producten. Er wordt zoveel mogelijk met seizoensproducten gewerkt, om voor u een voedzame en bovenal smaakvolle maaltijd te realiseren. Deze maaltijden worden voor u bereid in de mooie grote open keuken van het restaurant. U kunt dus altijd zelf een oogje in het zeil houden wanneer de chef uw gerecht aan het bereiden is! Ze hebben in de keuken duidelijk niets te verbergen bij restaurant Parkzicht.

Verzamel uw vrienden, familie, collega’s, of gezin en neem uw dinerbon in de hand om een gezellige middag of avond te gaan beven in restaurant Parkzicht, hét restaurant van Hampshire Hotel Eindhoven.