Restaurant Parkzicht

Adres
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon
040 - 211 48 88
Dinerbon.com Eindhoven Restaurant Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Restaurant Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Restaurant Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Restaurant Parkzicht

Restaurant Parkzicht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met uitzicht op het Stadswandelpark in Eindhoven. In dit pand zit ook een hotel, maar u hoeft geen hotelgast te zijn om te komen lunchen of dineren bij Restaurant Parkzicht. Iedereen is welkom! Bij Restaurant Parkzicht draait alles om gastvrijheid, bourgondisch genieten, verse producten en smaakvolle gerechten. Ze accepteren gelukkig ook uw Dinerbon!

Restaurant Parkzicht is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. U kunt hier van genieten binnen in het sfeervolle restaurant of op het terras met uitzicht op het park. Met uw Dinerbon kunt u genieten van klassieke Franse gerechten, waaronder tournedos met huisgemaakt truffelsaus en gebakken kabeljauw met coquille. Bestel daar een goed glas wijn bij en uw avond is compleet! Restaurant Parkzicht heeft een uitgebreide wijnkaart en geeft ook bij ieder gerecht aan wat de aanbevolen wijn is. Ze hebben ook een aantal verrukkelijke Franse desserts die u niet zal kunnen weerstaan. Op de kaart staan onder andere flensjes, crème brulée, tarte tatin met peer en natuurlijk een kaasplank met vijf verschillende kazen. Kom dus gauw dineren bij Restaurant Parkzicht met uw Dinerbon!

Wilt u uitgebreid dineren en genieten van de allerbeste seizoenproducten? Bestel dan met uw Dinerbon het ‘Park Menu’ van drie gangen. U heeft daarbij altijd de keuze uit vlees of vis. Heeft u een allergie of dieetwens? Dan denkt het keukenteam graag mee over een passend gerecht. Bij Restaurant Parkzicht voelt iedereen zich op zijn of haar gemak!