Thym by Parkzicht

Adres
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon
040 - 211 48 88
Dinerbon.com Eindhoven Thym by Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Thym by Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Thym by Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Thym by Parkzicht
Dinerbon.com Eindhoven Thym by Parkzicht

Heb jij een Restaurant cadeau gekregen? Dan loont het zeker de moeite om je Restaurantbon in te zetten bij Restaurant Thym by Parkzicht in Eindhoven. Restaurant Thym is een zeer gezellige locatie waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een bijeenkomst of een feestje het restaurant af te huren. De locatie en eten en drinken wordt dan volledig verzorgd door Thym. Naast het restaurant kun je ook genieten van een lekker drankje aan de bar van Thym en parkeren doe je gratis voor de deur. Alle reden daarom om naar Eindhoven af te reizen.

Elk seizoen een ander menu

Diegenen die vaker bij Restaurant Thym eten, weten dat je nooit hetzelfde krijgt. De menukaart voor het diner wordt elk seizoen vernieuwd en is ook te bestellen voor thuis. Zo kun je ook thuis van je Restaurant cadeau genieten van de gerechten van Thym by Parkzicht. Maar wat staat er dan zoal op de verschillende menu's? Dit wisselt uiteraard per seizoen, maar het menu kent altijd 3-gangen. Per gang kun je dan een keuze maken welk gerecht jij wilt. Dit is een dan meestal een keuze tussen vlees of vis. De ene keer kies je als voorgerecht uit een steak tartaar of een tartaar van makreel, terwijl een andere keer zalm of gekonfijte eend als voorgerecht op de kaart staat. Dit geldt ook voor de hoofdgerechten. De ene keer kies je voor een lekkere ribeye of zeebaars, terwijl de volgende keer lamsnek of kabeljauwfilet op de kaart staat. Omdat desserts meestal wel door iedereen gesmaakt worden, heb je hier geen keuze in. Maar je hebt wel de garantie dat ook het dessert zal smaken.

Speciale gelegenheden

Voor allerlei speciale gelegenheden met een groep mensen kun je met je Restaurantbon terecht bij Thym by Parkzicht. Het personeel van Thym denkt altijd met je mee, om je bijeenkomst of feestje te laten slagen. Zo kun je hier je vergadering of zakelijke bijeenkomst organiseren, een lekkere borrel met vrienden of familie of geniet van een high tea met vriendinnen. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om een barbecue te organiseren. Hierbij hoef je zelf niets te doen, het vriendelijke personeel van Thym verzorgd de barbecue, terwijl jij je bezig kunt houden met je gasten.